About

About Konavo / Strandlakens.NL

 

Strandlakens.NL is onderdeel van Konavo en vertegenwoordigt verschillende Europese topfabrikanten voor de fabricage van onder andere strandlakens, handdoeken en theedoeken voor bedrijven, wederverkopers , winkelketens en verenigingen. Uw strandlakens, handdoeken en theedoeken, met of zonder uw logo, worden rechtstreeks vanaf fabriek geleverd voor de scherpste prijzen.

In overleg met u worden uw handdoeken, strandlakens, keukendoeken, theedoeken en overige soorten textiel ontworpen en maakt Strandlakens.NL een zeer scherpe offerte voor uw aanvraag. Indien gewenst worden ook de verpakking, labels en stickers voor u ontworpen en geleverd. Na het verkrijgen van uw akkoord worden uw artikelen gefabriceerd. Onder andere ook private label strandlakens, handdoeken en theedoeken behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Strandlakens.NL / Konavo levert u de hoogste kwaliteit en eerste keus strandlakens, handdoeken en theedoeken voor zeer scherpe prijzen, rechtstreeks van de geselecteerde topfabrikanten binnen de EU. Uw artikelen worden niet door kinderen gefabriceerd.

Tevens voldoen deze fabrieken aan de Öko-Tex Standaard 100 (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens).

Door het uitgebreide netwerk van fabrieken voor strandlakens en handdoeken kan Strandlakens.NL / Konavo u zeer scherpe projectprijzen aanbieden voor topkwaliteit textiel met de kortst mogelijke levertijden. 

Bovenaan de pagina zie u de diverse fabricage mogelijkheden van strandlakens, handdoeken en theedoeken met of zonder logo in uw eigen bedrijfskleuren. Deze mogelijkheden staan ook overzichtelijk op de volgende pagina:  mogelijkheden fabriek.

Mail voor de scherpste projectprijs uw aanvraag voor strandlakens, handdoeken of theedoeken met of zonder logo naar  info@strandlakens.nl

Download hier de algemene voorwaarden: Konavo algemene voorwaarden