Rand

Strandlakens en handdoeken met rand inweving

Bij de strandlakens en handdoeken (badtextiel) met een rand inweving, ook wel genoemd rand jacquard inweving, wordt uw logo of tekst in uw kleuren in één of twee plat geweven randen weergegeven. Tijdens de fabricage van de strandlakens of handdoeken wordt uw logo of tekst ingeweven waardoor dit een zeer duurzame manier is van het aanbrengen van uw logo of tekst in badtextiel.

In de plat geweven rand(en) van badtextiel is uw logo niet voelbaar aan de voor en achterzijde. Uw logo of tekst is dezelfde structuur als de hele rand van de strandlakens of de handdoeken.

De grootte van uw logo of tekst in de rand(en) van de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs.U kunt de grootte van uw logo of tekst in het badtextiel zelf bepalen.

Badtextiel met een rand inweving hebben een “chique” uitstraling, met name als de voorzijde van de strandlakens of handdoeken niet in badstof maar in velours (geschoren badstof) worden uitgevoerd.

De aangeraden kwaliteit voor de badtextiel met rand inweving is vanaf 450 gram per vierkante meter in badstof of 400 gr/m2 in velours. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan.

De minimale aantallen voor de strandlakens en handdoeken met rand inweving zijn:
100×200 cm 100x
100×180 cm 100x
90×180 cm 100x
90×170 cm 100x
70×140 cm 150x
50×100 cm 250x
30×50 cm 1000x
of in overleg.

Mail uw aanvraag voor strandlakens of handdoeken met of zonder logo en de gewenste kleur(en) naar info@strandlakens.nl

Film van de fabricage van strandlakens en handdoeken met rand inweving:

Druk op start en wacht enkele seconden voor de film: