Borduren

Strandlakens en handdoeken borduren

Handdoeken en  strandlakens borduren is ook een mogelijkheid om uw logo op de handdoek of strandlaken zichtbaar te maken. Borduren is een optie voor zeer korte levertijden (1-2 weken) of als het aantal handdoeken en strandlakens niet hoog genoeg is voor inweven tijdens de fabricage van de handdoeken of de strandlakens in de fabriek.

Strandlakens.NL / Konavo kan u handdoeken en strandlakens leveren met een grote borduring tot maximaal 36 cm breed. Als u uw borduursel breder wenst dan kan dit ook echter worden uw handdoeken of strandlakens dan in de fabriek voorzien van uw logo of tekst waarvoor hogere aantallen gelden. Zie hiervoor de mogelijkheden.

Bij het borduren van uw handdoeken of strandlakens wordt uw logo of tekst in uw PMS kleuren door hoogwaardige meerkops borduurmachines geborduurd. Door het inzetten van meerdere machines zijn de levertijden zeer kort. Uw handdoeken en strandlakens worden per stuk in een plastic zak verpakt en afgeleverd zodat deze gelijk netjes uitgedeeld kunnen worden.

De aangeraden goede kwaliteit voor strandlakens borduren is vanaf 450 gram per vierkante meter in badstof. Dunner kan ook als u dit wenst. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan. Bij Strandlakens.NL is het mogelijk om zowel op badstof dan wel op velours te borduren.

De minimale aantallen voor handdoeken of strandlakens borduren zijn:
100×180 cm 10x
90×180 cm 10x
70×140 cm 10x
50×100 cm 20x
of in overleg.

Strandlakens.NL / Konavo levert diverse soorten en kleuren handdoeken en strandlakens uit voorraad waarop uw logo of tekst geborduurd kan worden.

Mail uw aanvraag voor strandlakens borduren met uw ontwerp naar info@strandlakens.nl