Combinatie

Strandlakens en handdoeken met combinatie inweving

Bij de strandlakens en handdoeken met een combinatie inweving worden verschillende soorten inwevingen gecombineerd in de strandlakens of handdoeken.

In het midden van de strandlakens of handdoeken kan uw logo of tekst in een andere kleur of in reliëf (plat geweven) worden uitgevoerd. Tegelijkertijd kan in de rand(en) van de strandlakens of handdoeken dan uw logo of tekst in uw kleuren worden voorzien.

Er zijn verschillende combinaties van inwevingen mogelijk voor uw strandlakens en handdoeken. De meest voorkomende combinatie inwevingen voor strandlakens en handdoeken zij:
rand inweving + overall inweving
rand inweving + reliëf inweving

Tijdens de fabricage van de strandlakens of handdoeken wordt uw logo of tekst ingeweven in het midden van de strandlakens of handdoeken of in de rand(en) hiervan waardoor dit een zeer duurzame manier is van het aanbrengen van uw logo of tekst in strandlakens of handdoeken.

De grootte van uw logo of tekst in de rand(en) van de strandlakens of handdoeken of in het midden hiervan heeft geen invloed op de prijs.U kunt de grootte van uw logo of tekst in de rand en in het midden van de strandlakens of handdoeken zelf bepalen.

De strandlakens of handdoeken met een combinatie inweving hebben een “chique” uitstraling, met name als de voorzijde van de strandlakens of handdoeken niet in badstof maar in velours (geschoren badstof) worden uitgevoerd. De mogelijkheden om uw logo of tekst onder de aandacht te brengen in de strandlakens of handdoeken wordt met een combinatie inweving optimaal benut.

De aangeraden kwaliteit voor de strandlakens en handdoeken met een combinatie inweving is vanaf 450 gram per vierkante meter in badstof of 400 gr/m2 in velours. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan.

De minimale aantallen voor de strandlakens en handdoeken met een combinatie inweving zijn:
100×200 cm 100-125x
100×180 cm 100-125x
90×180 cm 100-125x
90×170 cm 100-125x
70×140 cm 150-200x
50×100 cm 250-300x
30×50 cm 1000-1250x
of in overleg.

Mail uw aanvraag voor strandlakens of handdoeken met of zonder logo en de gewenste kleur(en) naar info@strandlakens.nl