Reliëf

Strandlakens en handdoeken met reliëf inweving

Bij de strandlakens en handdoeken met reliëf inweving, ook wel genoemd hoog/laag inweving, wordt uw logo of tekst in dezelfde kleur als het strandlaken of de handdoek weergegeven maar dan plat geweven.

Uw logo of tekst in de strandlakens of handdoeken is door deze unieke techniek licht voelbaar aan de voorzijde en afhankelijk van uw logo of tekst soms aan de achterzijde.

De grootte van uw logo of tekst in de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs. U kunt de grootte van uw logo of tekst in de strandlakens of handdoeken zelf bepalen.

De strandlakens of handdoeken met een reliëf inweving hebben een zeer “chique” uitstraling, met name als de voorzijde van de strandlakens of handdoeken niet in badstof maar in velours (geschoren badstof) worden uitgevoerd.

De aangeraden kwaliteit voor de strandlakens en handdoeken met reliëf inweving is vanaf 400 gram per vierkante meter in badstof of velours. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe beter dat uw logo zichtbaar is en hoe langer deze meegaan.

De minimale aantallen voor de strandlakens en handdoeken met reliëf inweving zijn:
100×200 cm 100x
100×180 cm 100x
90×180 cm 100x
70×140 cm 150x
50×100 cm 250x
30×50 cm 1000x
of in overleg.

Mail uw aanvraag voor strandlakens of handdoeken met of zonder logo en de gewenste kleur(en) naar info@strandlakens.nl