Bedrukken

Strandlakens, handdoeken en theedoeken volledig bedrukken

Strandlaken.NL kan uw strandlakens of handdoeken in twee uitvoeringen leveren met uw logo aan de voorzijde in full colour:

1 wasvast handdoeken printen (ook theedoeken)
2 wasvast handdoeken bedrukken (sublimeren)

 

Ad 1 Wasvast handdoeken printen

Bij strandlakens printen of handdoeken printen wordt uw logo over het hele oppervlak met uw foto, logo of tekst, full colour, geprint op de zachte velourse katoenen voorzijde. Dit gebeurt met zeer hoogwaardige textielprinters. De speciale textielprint wordt wasvast geïnjecteerd in de 100% katoenen vezels van de strandlakens, handdoeken of theedoeken waardoor de print niet voelbaar, gegarandeerd wasvast en zeer duurzaam is. De achterzijde is normaal badstof. De verkrijgbare diktes voor wasvast geprinte strandlakens of handdoeken zijn:

  • 350 gram per vierkante meter
  • 420 gram per vierkante meter

Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan.
De minimale aantallen voor de strandlakens of handdoeken printen zijn:

100×180 cm 25x
100×200 cm 25x

70×140 cm 50x
50×100 cm 50x

30×50 cm 50x
30×130 cm 50x

ander maten of minimale aantallen in overleg.

Theedoeken printen op glad 100% katoen:

  • bedrukken op 200 gram per vierkante meter
  • 50×50, 50×60, 50×70 cm, minimale aantal: 25

Zie voor de geweven theedoeken: https://www.strandlakens.nl/theedoeken/

Ad 2 Wasvast handdoeken bedrukken

Bij strandlakens sublimeren of handdoeken sublimeren wordt uw logo over het hele oppervlak met uw foto, logo of tekst, full colour gesublimeerd op de zachte velourse polyester voorzijde. Dit gebeurt onder hoge temperatuur en druk. De speciale bedrukking wordt wasvast onder hoge druk en tempereatuur in de zachte polyester toplaag van de strandlakens of handdoeken geperst waardoor de print niet voelbaar, gegarandeerd wasvast en zeer duurzaam is. Het materiaal van de sublimatie handdoeken en strandlakens is aan de voorzijde 50% polyester (t.b.v. de print) en aan de achterzijde 50% katoen (t.b.v. droogeigenschappen). De verkrijgbare dikte voor wasvast geprinte strandlakens of handdoeken is:

  • 350 gram per vierkante meter

Dit soort is bij deze dikte als strandlaken van 100×180 cm nog als brievenbuspost te verzenden naar uw klanten.

De minimale aantallen voor de strandlakens of handdoeken bedrukken (sublimeren) zijn:

100×180 cm 25x
70×140 cm 25x
50×100 cm 25x

 

Informatie over handdoeken bedrukken

Bij de bedrukte strandlakens, handdoeken of theedoeken van Strandlakens.NL is geen sprake meer van strandlakens traditioneel bedrukken  (zeefdruk) maar van modern en hoogwaardig full colour textiel printen of sublimeren. Strandlakens bedrukken zoals het vroeger en nog door andere fabrieken wordt gedaan is de voorloper geweest van het hoogwaardige en full colour textiel printen of sublimeren zoals Strandlakens.NL u vanaf de fabriek levert.

Uw foto, logo of tekst op de bedrukte of geprinte strandlakens, handdoeken of theedoeken is niet voelbaar. Na het printen van uw foto, logo of tekst is de structuur nog hetzelfde als voor het printen van de strandlakens, handdoeken of theedoeken.

De grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens, handdoeken of theedoeken heeft geen invloed op de prijs. U kunt de grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens, handdoeken of theedoeken zelf bepalen.

De bedrukte of geprinte strandlakens, handdoeken of theedoeken met een full colour print hebben een “chique” uitstraling.

 

Mail uw aanvraag voor strandlakens bedrukken / textiel printen met uw ontwerp naar info@strandlakens.nl