Bedrukken

Strandlakens, handdoeken en theedoeken volledig bedrukken
(wasvast textiel printen)

Bij bedrukken over het hele oppervlak (overall bedrukte strandlakens, handdoeken en theedoeken) wordt uw foto, logo of tekst full colour door middel van zeer hoogwaardige textielprinters wasvast in de 100% katoenen vezels van de strandlakens, handdoeken of theedoeken geïnjecteerd waardoor de print niet voelbaar en gegarandeerd wasvast en zeer duurzaam is.

Strandlakens.NL raadt voor badtextiel en keukentextiel de topkwaliteit 100% katoen met wasvaste full colour print aan. Deze voelen prettiger aan dan handdoeken die gedeeltelijk van polyester zijn gemaakt.

Bij de bedrukte strandlakens, handdoeken of theedoeken van Strandlakens.NL is geen sprake meer van strandlakens traditioneel bedrukken maar van modern en hoogwaardig full colour textiel printen. Strandlakens bedrukken zoals het vroeger en nog door andere fabrieken wordt gedaan is de voorloper geweest van het hoogwaardige en full colour textiel printen zoals Strandlakens.NL u vanaf de fabriek levert.

Uw foto, logo of tekst op de “bedrukte” strandlakens, handdoeken of theedoeken is niet voelbaar. Na het printen van uw foto, logo of tekst is de structuur nog hetzelfde als voor het printen van de strandlakens, handdoeken of theedoeken.

De grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens, handdoeken of theedoeken heeft geen invloed op de prijs. U kunt de grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens, handdoeken of theedoeken zelf bepalen.

De bedrukte (geprinte) strandlakens, handdoeken of theedoeken met een full colour print hebben een “chique” uitstraling.

Hieronder zijn de mogelijke diktes voor bedrukken (textiel printen) weergegeven.

 

Theedoeken in glad 100% katoen:

  • bedrukken op 200 gram per vierkante meter
  • 50×50, 50×60, 50×70 cm, minimale aantal: 25

Alternatief: inweven, zie www.strandlakens.nl/theedoeken

  • naar wens 220-250 gr/m2
  • vanaf 500x,

      

Handdoeken in velours badstof (luxe geschoren kwaliteit), 100% katoen:

  • 350 gram per vierkante meter
  • 420 gram per vierkante meter

Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan.
De minimale aantallen voor de strandlakens of handdoeken bedrukken (textiel printen) zijn:

100×180 cm 25x
100×200 cm 25x

70×140 cm 50x
50×100 cm 50x

30×50 cm 50x
30×130 cm 50x

ander maten of minimale aantallen in overleg.

Mail uw aanvraag voor strandlakens bedrukken / textiel printen met uw ontwerp naar info@strandlakens.nl