Strandlakens bedrukken

Strandlakens Bedrukken

Zie www.Strandlakens.NL voor veel schitterende voorbeelden van strandlakens bedrukken.

Unieke relatiegeschenken: Strandlakens bedrukken met foto of logo!
Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs voor Strandlakens Bedrukken door rechtstreekse levering vanaf de fabriek.
Veel luxer en veel goedkoper dan strandlakens borduren.

Bij strandlakens bedrukken over het hele oppervlak (overall bedrukte strandlakens en handdoeken) wordt uw foto, logo of tekst full colour door middel van zeer hoogwaardige textielprinters wasvast in de vezels van de strandlakens of handdoeken geïnjecteerd waardoor de print niet voelbaar en gegarandeerd wasvast en zeer duurzaam is.

Bij de bedrukte strandlakens van Strandlakens.NL is geen sprake meer van strandlakens bedrukken maar van hoogwaardig full colour textiel printen. Strandlakens bedrukken zoals het vroeger en nog door andere fabrieken wordt gedaan is de voorloper geweest van het hoogwaardige en full colour textiel printen zoals Strandlakens.NL u vanaf de fabriek levert.

Uw foto, logo of tekst op de “bedrukte” strandlakens of handdoeken is niet voelbaar. Na het printen van uw foto, logo of tekst is de structuur nog hetzelfde als voor het printen van de strandlakens of de handdoeken.

De grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs.U kunt de grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens of handdoeken zelf bepalen.

De bedrukte (geprinte) strandlakens of handdoeken met een full colour print hebben een “chique” uitstraling, met name als voor de voorzijde van de strandlakens of handdoeken velours (geschoren badstof) wordt gekozen in plaats van normaal badstof.

De aangeraden goede kwaliteit voor strandlakens bedrukken (textiel printen) is 480 gram per vierkante meter in badstof of 450 gr/m2 in velours. Dunner kan ook als u dit wenst. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan. Bij Strandlakens.NL is het mogelijk om zowel op badstof dan wel op velours te printen.

Minimale aantallen voor strandlakens bedrukken:

De minimale aantallen voor de strandlakens bedrukken (textiel printen) zijn:
100×180 cm 80x
90×180 cm 80x
70×140 cm 100x
50×100 cm 200x
30×50 cm 500x
of in overleg.

Mail uw aanvraag voor strandlakens bedrukken / textiel printen met uw ontwerp naar info@strandlakens.nl

Summary
Strandlakens bedrukken
Article Name
Strandlakens bedrukken
Description
Strandlakens bedrukken met foto of logo. Full colour en gegarandeerd wasvast!
Author
Publisher Name
Konavo voor strandlakens bedrukken
Publisher Logo
Tagged